ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Κιτ εξαγωγής μέσω ακινητοποίησης σπονδυλικής στήλης SPINAL IMMOBILIZER type B

Κιτ εξαγωγής μέσω ακινητοποίησης σπονδυλικής στήλης SPINAL IMMOBILIZER type B
Κιτ ακινητοποίησης σπονδυλικής στήλης ιδανικό για την ακινητοποίηση και την απελευθέρωση ασθενών από καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Επιτρέπουν να σταθεροποιούν κάθετα και οριζόντια την κεφαλή και τη σπονδυλική στήλη του ασθενούς για να περιορίσουν τυχόν τραυματισμούς που προκαλούνται από λανθασμένη μεταφορά. Παρέχει οριζόντια ευελιξία και στήριξη κάθετης ακαμψίας. Παρέχεται με διαφορετικές χρωματικές πόρπες και ζώνες για εύκολη χρήση, βελούδινοι ιμάντες με μαξιλαράκια και αδιάβροχη τσάντα. Παρέχεται οριζόντια ευκαμψία και στήριξη κάθετης ακαμψίας.
Κιτ εξαγωγής μέσω ακινητοποίησης σπονδυλικής στήλης SPINAL IMMOBILIZER type B
€150,00
Καθαρή Αξία: €120,97
  • Διαθεσιμότητα: ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Κατασκευαστής: Gima
  • Κωδικός: 4658

Κιτ ακινητοποίησης σπονδυλικής στήλης ιδανικό για την ακινητοποίηση και την απελευθέρωση ασθενών από καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.


Επιτρέπουν να σταθεροποιούν κάθετα και οριζόντια την κεφαλή και τη σπονδυλική στήλη του ασθενούς για να περιορίσουν τυχόν τραυματισμούς που προκαλούνται από λανθασμένη μεταφορά.


Παρέχει οριζόντια ευελιξία και στήριξη κάθετης ακαμψίας. Παρέχεται με διαφορετικές χρωματικές πόρπες και ζώνες για εύκολη χρήση, βελούδινοι ιμάντες με μαξιλαράκια και αδιάβροχη τσάντα.


Παρέχεται οριζόντια ευκαμψία και στήριξη κάθετης ακαμψίας.

Όλες οι παραγγελίες εντός Αττικής είναι δωρεάν! Εκτός Αττικής, δωρεάν είναι οι παραγγελίες άνω των €80.

Οι υπόλοιπες παραγγελίες επιβαρύνονται με το κόστος που υπολογίζεται στο καλάθι αγορών αυτόματα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.