ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΕ ΖΩΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ

TRAVEL SAFE Τσιμπίδα Αφαίρεσης Τσιμπουριών TRAVEL SAFE Τσιμπίδα Αφαίρεσης Τσιμπουριών
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ
Ο καλύτερος τρόπος να απομακρυνθεί ένα τσιμπούρι είναι να χρησιμοποιηθεί μια ειδικά σχεδιασμένη τσιμπίδα αφαίρεσης τσιμπουριών φτιαγμένη από ανοξείδωτο ατσάλι. Η καταλληλότερη γι’ αυτή την δουλειά είναι η τσιμπίδα της TravelSafe.Το μεγάλο θετικό του ανοξείδωτου ατσαλιού είναι ότι είναι εύκολο στην α..
€0,00
Χωρίς ΦΠΑ:€0,00
Κιτ Α' Βοηθειών για Δηλητηρίαση Ζώου από Φόλα
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ
Το Φαρμακείο Α' Βοηθειών για Δηλητηρίαση Ζώου από Φόλα περιλαμβάνει ΟΛΑ τα απαραίτητα για την άμεση και άκρως αποτελεσματική αντιμετώπιση του ατυχέστερου συμβάντος που δύναται να συμβεί στο ζώο σας. Επιλέχθηκε το πλέον ιδανικό τσαντάκι eclipse 100 σε 3 χρώματα (Κόκκινο, Πράσινο ή Μπλε) με μικρές δια..
€0,00
Χωρίς ΦΠΑ:€0,00
Κιτ για Δηλητηρίαση Ζώου από Φόλα Μπρελόκ "Pet Life Saver Keychain" Κιτ για Δηλητηρίαση Ζώου από Φόλα Μπρελόκ "Pet Life Saver Keychain"
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ
Το  Φαρμακείο Α' Βοηθειών για Δηλητηρίαση Ζώου από Φόλα σε ΜΠΡΕΛΟΚ περιλαμβάνει ΟΛΑ τα απαραίτητα για την άμεση και άκρως αποτελεσματική αντιμετώπιση του ατυχέστερου συμβάντος που δύναται να συμβεί στο ζώο σας. Επιλέχθηκε το πλέον ιδανικό τσαντάκι Α' Βοηθειών μπρελόκ της TRAVEL SAFE. Kαλαίσθητο..
€0,00
Χωρίς ΦΠΑ:€0,00
Κιτ Α' Βοηθειών για Ζώα Συντροφιάς Κιτ Α' Βοηθειών για Ζώα Συντροφιάς
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 4-10 ΗΜΕΡΕΣ
Δημιουργήθηκε με γνώμονα την φροντίδα του ζώου σας σε έκτατα αλλά διαχειρίσιμα περιστατικά κατά την διάρκεια της βόλτας του εντός πόλης. Επιλέξαμε το τσαντάκι ECLIPSE 300 το οποίο είναι στο κατάλληλο μέγεθος, περνά από ζώνη με τον ειδικό ιμάντα στην πίσω πλευρά, χωρά εντός τσάντας ή μεγάλης τσέπης ..
€29,90
Χωρίς ΦΠΑ:€24,11
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)