ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΣΥΣΚΕΥΗ ΘΩΡΑΚΙΚΩΝ ΣΥΜΠΙΕΣΕΩΝ

LUCAS 2 ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΠΙΕΣΕΩΝ ΣΤΗΘΟΥΣ LUCAS 2 ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΠΙΕΣΕΩΝ ΣΤΗΘΟΥΣ
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ
Το Lucas 2 είναι μια ειδική συσκευή θωρακικών συμπιέσεων που βελτιώνει δραματικά την ποιότητα και αυξάνει τη συχνότητα των συμπιέσεων σε σύγκριση με την χειροκίνητη ΚΑΡΠΑ.Αυτό συμβαίνει τόσο στο σημείο του περιστατικού, όσο και κατά τη διακομιδή.Σε έξω νοσοκομειακή χρήση, στη σημείο συλλογής και κατ..
€0,00
Χωρίς ΦΠΑ:€0,00
ZOLL AutoPulse Συσκευή Θωρακικών συμπιέσεων Συσκευή θωρακικών συμπιέσεων για καρδιακή ανακοπή, ένα ειδικό "ρομποτικό" σύστημα αυτόματης ανάνηψης AutoPulse® που παρέχει την ΚΑΡΠΑ όταν την χρειάζεστε για τον ασθενή .Το ZOLL AutoPulse – Αναζωογόνηση εν κινήσει! Αυτοματοποιημένη..
€0,00
Χωρίς ΦΠΑ:€0,00
ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΙΚΩΝ ΣΥΜΠΙΕΣΕΩΝ - Ε6Ειδική συσκευή θωρακικών συμπιέσεων που βελτιώνει δραματικά την ποιότητα και αυξάνει τη συχνότητα των συμπιέσεων σε σύγκριση με την χειροκίνητη ΚΑΡΠΑ.Αυτό συμβαίνει τόσο στο σημείο του περιστατικού, όσο και κατά τη διακομιδή.Σε έξω νοσοκομειακή χρήση, στη σ..
€0,00
Χωρίς ΦΠΑ:€0,00
LUCAS 3 ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΠΙΕΣΕΩΝ ΣΤΗΘΟΥΣ LUCAS 3 ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΠΙΕΣΕΩΝ ΣΤΗΘΟΥΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΩΣ 30 ΗΜΕΡΕΣ
Συσκευή αυτόματων θωρακικών συμπιέσεων LUCAS 3 του οίκου Stryker-Physio ControlΗ συσκευή αυτόματων θωρακικών συμπιέσεων LUCAS CPR, σχεδιάστηκε ώστε να παρέχει υψηλής ποιότητας θωρακικές συμπιέσεις, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες (ERC 2015 Guidelines)To LUCAS CPR ..
€16.750,00
Χωρίς ΦΠΑ:€13.508,06
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)