ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Celox

Celox Αιμοστατικό Βοήθημα σε Φακελάκι 15gr
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ
Η νέα γεννιά στα αιμοστατικά σκευάσματα που είναι ικανά να σταματήσουν σοβαρές αιμορραγίες.Tα Celox είναι νέας γεννιάς αιμοστατικά βοηθήματα με απίστευτες δυνατότητες άμεσης αιμόστασης! Πολύ απλό στην εφάρμογή ακόμη και απο ανειδίκευτους, πολύ ποιο ασφαλές από παλαιές τεχνολογίες, ικανό να σταματήσε..
€25,80
Χωρίς ΦΠΑ:€20,81
Celox Αιμοστατικό Βοήθημα σε Προγεμισμένη Συσκευή τύπου Σύριγγας 6gr Celox Αιμοστατικό Βοήθημα σε Προγεμισμένη Συσκευή τύπου Σύριγγας 6gr
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 4-10 ΗΜΕΡΕΣ
Το Celox σε προγεμισμένη σύριγγα είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σώζει ζωές από σημαντικά διαμπερή και βαθιά αιμορραγικά τραύματα (πχ βαλιστικά, από μαχαίρι, ψαροντούφεκο κλπ).Η ειδικά σχεδιασμένη προγεμισμένη σύριγγα παρέχει την δυνατότητα να διοχετευτεί το περιεχόμενο ακόμη και στο ποιο στενό αλλά..
€42,10
Χωρίς ΦΠΑ:€33,95
Celox Αιμοστατική Γάζα Z-Fold 5' (1 τεμ)
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ
Οι γάζες Celox έχουν αποδείξει ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες όταν απαιτείται γρήγορος έλεγχος μιας οξείας αιμορραγίας. Χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις δυνητικά θανατηφόρας αιμορραγίας από τους στρατούς χωρών του ΝΑΤΟ και πληρώματα ασθενοφόρων. Οι αιμοστατικές γάζε..
€50,00
Χωρίς ΦΠΑ:€40,32
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)