ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Elite Bags

Βαλιτσα Emergency’s με ενσωματωμένο τρόλλευ σύστημα οξυγόνου:Αυτή η τσάντα επείγουσας ανάγκης μεγάλης χωρητικότητας με ενσωματωμένο τρόλλευ επιτρέπει την άνετη μεταφορά και γρήγορη πρόσβαση στις απαραίτητεςεξοπλισμό για τους επαγγελματίες έκτακτης ανάγκης.Χαρακτηριστικά:Μεγάλα φερμουάρ με ανακλ..
€0,00
Χωρίς ΦΠΑ:€0,00
ΤΣΑΝΤΑΚΙ COMPACT'S ΓΙΑ ΚΙΤ Α' ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΤΣΑΝΤΑΚΙ COMPACT'S ΓΙΑ ΚΙΤ Α' ΒΟΗΘΕΙΩΝ
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΩΣ 30 ΗΜΕΡΕΣ
Ατομική συσκευασία πρώτων βοηθειών.Συμπαγές και ατομικό κιτ πρώτων βοηθειών ιδανικό για να το στερεώσετε στη ζώνη. Χώρος για τη βασική φροντίδα. TO MOLLE ανοιγμα του επιτρέπειτη στερέωση του σε άλλες σακούλες ή γιλέκο και τα συστήματα ταχείας ανοιγμάτων του επιτρέπουν το πλήρες άνοιγμα του κιτ σε λί..
€29,00
Χωρίς ΦΠΑ:€23,39
Τσάντα πρώτων βοηθειών EMERGENCY'S EM13.001 - Κόκκινη Τσάντα πρώτων βοηθειών EMERGENCY'S EM13.001 - Κόκκινη
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 4-10 ΗΜΕΡΕΣ
Τσάντα πρώτων βοηθειών ELITE EM13.001 Πρακτική και ελαφριά τσάντα έκτακτης ανάγκης με δύο ρυθμιζόμενα εσωτερικά διαχωριστικά και με άνοιγμα από πάνω για να διευκολύνει την οργάνωση του υγειονομικού υλικού.Έχει τρεις τσέπες περιμετρικά από το σώμα της, δύο εκ των οποίων είναι στα πλάγια και η άλ..
€59,00
Χωρίς ΦΠΑ:€47,58
ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΠΟΔΙΟΥ ELITE BAGS QUICKAID’S ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΠΟΔΙΟΥ ELITE BAGS QUICKAID’S
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΩΣ 30 ΗΜΕΡΕΣ
Παραϊατρικό κιτ πρώτων βοηθειών.Το κιτ πρώτων βοηθειών του Paramedic. Το μεγάλο μέγεθος και η διάταξη του επιτρέπει τη μεταφορά και οργάνωση υλικού αυτοεξυπηρέτησης και έκτακτης ανάγκης.H διπλή θέση στερέωσης (μέση / πόδι) καθιστά αυτή την τσάντα εύκολη στη μεταφορά, επιπλέον η θέση της μπορεί να ρυ..
€69,00
Χωρίς ΦΠΑ:€55,65
Elite Bags O2 TUBE'S Τσάντα Α' Βοηθειών και Φιάλης Οξυγόνου Elite Bags O2 TUBE'S Τσάντα Α' Βοηθειών και Φιάλης Οξυγόνου
-10 % ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΩΣ 30 ΗΜΕΡΕΣ
Η τσάντα O2 TUBE’S, της εταιρείας Elite Bags, είναι σχεδιασμένη να κρατάει φιάλες οξυγόνου έως 5 λίτρα με τον μετρητή ροής. Είναι μια πολύλειτουργική τσάντα που επιτρέπει στον χρήστη να την μεταφέρει ως τσάντα πλάτης αλλά και ως τσάντα ώμου. Επίσης, ο εργονομικός σχεδιασμός επιτρέπει την αποθήκευση ..
€80,00 €89,00
Χωρίς ΦΠΑ:€64,52
Elite Bags MEDIUM EMERGENCY'S Τσάντα Α' Βοηθειών - Μπλε/Κίτρινη Elite Bags MEDIUM EMERGENCY'S Τσάντα Α' Βοηθειών - Μπλε/Κίτρινη
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 4-10 ΗΜΕΡΕΣ
Μεσαίου μεγέθους τσάντα έκτακτης ανάγκης, από τη σειρά EMERGENCY'S της εταιρείας Elite Bags, σχεδιασμένη για να μεταφέρει το ιατρικό εξοπλισμό και υλικό του χρήστη. Διαθέτει ένα αποσπώμενο σύνολο εσωτερικών διαχωριστικών που μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στις ανάγκες του χρήστη.Χάρη στις τέσσερις ..
€99,00
Χωρίς ΦΠΑ:€79,84
Elite Bags C2 BAG Τσάντα Α' Βοηθειών Elite Bags C2 BAG Τσάντα Α' Βοηθειών
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΩΣ 30 ΗΜΕΡΕΣ
Ο σάκος C2 BAG, της εταιρείας Elite Bags, είναι ένας σάκος πλάτης ο οποίος είναι σχεδιασμένος να κουβαλά όλα εκείνα τα υλικά που είναι απαραίτητα για τον διασώστη που θα φτάσει πρώτος στο σημείο μαζικών καταστροφών.Σχεδιασμένο για τη μεταφορά του βασικού εξοπλισμού, αυτό το σακίδιο συνδυάζει μεγάλη ..
€104,00
Χωρίς ΦΠΑ:€83,87
ΤΣΑΝΤΑ ΩΜΟΥ ELITE BAGS ATTACK'S (ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ - ΔΙΑΣΩΣΗΣ) ΤΣΑΝΤΑ ΩΜΟΥ ELITE BAGS ATTACK'S (ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ - ΔΙΑΣΩΣΗΣ)
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 4-10 ΗΜΕΡΕΣ
Τσάντα πυροσβεστών.Είναι μια σακούλα ειδικά σχεδιασμένη για τη μεταφορά του εξοπλισμού ατομικής προστασίας (PPE) / εργατικού δυναμικού, καθώς και τα προσωπικά αντικείμενα του πυροσβέστη. Κατασκευασμένο από υλικά υψηλής αντοχής που εγγυώνται την ανθεκτικότητα της τσάντας ακραίες συνθήκες.Η ..
€130,00
Χωρίς ΦΠΑ:€104,84
ΤΣΑΝΤΑ ΠΛΑΤΗΣ ELITE BAGS EXTREME'S ΤΣΑΝΤΑ ΠΛΑΤΗΣ ELITE BAGS EXTREME'S
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΩΣ 30 ΗΜΕΡΕΣ
Τσάντα έκτακτης ανάγκη-βασικής υποστήριξης ζωήςΕίναι μια τσάντα βασικής υποστήριξης ζωής (BLS). Η κυψελοειδής εσωτερική του δομή επιτρέπει στον χρήστη να οργανώνει εύκολα όλο το περιεχόμενο. ΑυτόΈχει πολλά αποσπώμενα διαμερίσματα σε διαφορετικά χρώματα.Χαρακτηριστικά• 2 εξωτερικές τσέπες, με..
€219,00
Χωρίς ΦΠΑ:€176,61
ΤΣΑΝΤΑ ΩΜΟΥ ELITE BAGS EXTREME'S (ΠΡΑΣΙΝΗ) ΤΣΑΝΤΑ ΩΜΟΥ ELITE BAGS EXTREME'S (ΠΡΑΣΙΝΗ)
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 4-10 ΗΜΕΡΕΣ
Τσάντα έκτακτης ανάγκη-βασικής υποστήριξης ζωής. Τσάντα βασικής υποστήριξης ζωής (BLS). Η κυψελοειδής εσωτερική του δομή επιτρέπει στον χρήστη να οργανώνει εύκολα όλο το περιεχόμενο. Αυτό Έχει πολλά αποσπώμενα διαμερίσματα σε διαφορετικά χρώματα.Χαρακτηριστικά • 2 εξωτερικές τσέπες, με ση..
€220,00
Χωρίς ΦΠΑ:€177,42
ΤΣΑΝΤΑ ΩΜΟΥ ELITE BAGS CRITICAL'S ΤΣΑΝΤΑ ΩΜΟΥ ELITE BAGS CRITICAL'S
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΩΣ 30 ΗΜΕΡΕΣ
Τσάντα έκτακτης ανάγκης για την προηγμένη υποστήριξη ζωήςΤσάντα έκτακτης ανάγκης για προηγμένη υποστήριξη ζωής (ALS). Η κυψελοειδής εσωτερική δομή επιτρέπει στο χρήστη να δει γρήγορα τα περιεχόμενα και να πάρει τοαπαραίτητο υλικό που έχει ανάγκη, όπως της φιάλης οξυγόνου μαζί με την μάσκα, για να πα..
€238,00
Χωρίς ΦΠΑ:€191,94
ΤΣΑΝΤΑ ΠΛΑΤΗΣ ELITE BAGS PARAMED'S ΤΣΑΝΤΑ ΠΛΑΤΗΣ ELITE BAGS PARAMED'S
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 4-10 ΗΜΕΡΕΣ
Σακίδιο διάσωσης & ειδικών αποστολώνΤσάντα σχεδιασμένη για παραμέληκες για την άνετη οργάνωση και μεταφορά βασικού ιατρικού εξοπλισμού για επείγουσες διασώσεις, και περιοχές με δύσκολη πρόσβαση. Αυτό το σακίδιο προσφέρει πλήρη ελευθερία κίνησης στο χρήστη.Χαρακτηριστικά:• Οι ιμάντες MOLLE γύρω α..
€239,00
Χωρίς ΦΠΑ:€192,74
ΤΣΑΝΤΑ ΠΛΑΤΗΣ ELITE BAGS PARAMED'S (ΜΑΥΡΗ) ΤΣΑΝΤΑ ΠΛΑΤΗΣ ELITE BAGS PARAMED'S (ΜΑΥΡΗ)
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 4-10 ΗΜΕΡΕΣ
Σακίδιο διάσωσης & τακτικής.Τσάντα σχεδιασμένη για διασώστες για άνετη οργάνωση και μεταφορά βασικού ιατρικού εξοπλισμού για επείγουσες διασώσειςκαι περιοχές με δύσκολη πρόσβαση. Αυτό το σακίδιο προσφέρει πλήρη ελευθερία κίνησης στο χρήστη. Χαρακτηριστικά:• Υπαρχουν θέσεις τύπου MOLLE γύρω ..
€239,00
Χωρίς ΦΠΑ:€192,74
ΤΣΑΝΤΑ ΠΛΑΤΗΣ ELITE BAGS EMERAIR'S ΤΣΑΝΤΑ ΠΛΑΤΗΣ ELITE BAGS EMERAIR'S
-14 % ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 4-10 ΗΜΕΡΕΣ
Τσάντα έκτακτης ανάγκης για προηγμένη υποστήριξη ζωής (ALS). Πρόκειται μια τσάντα foldout που επιτρέπει στο χρήστη να βλέπει όλο το περιεχόμενο με μια ματιά. Διαθέτει ειδικό χώρο για την φιαλή οξυγόνου και τον εξοπλισμό ελέγχου των αεραγωγών. Η μεγάλη χωρητικότητα και η διάταξη είναι ιδανική για γρή..
€249,00 €290,00
Χωρίς ΦΠΑ:€200,81
Απαράμιλη ποιότητα και σχεδιασμός από την Elite Bags. Ένα σακίδιο Α' Βοηθειών για επαγγελματίες υγείας που βαθμολογείται με άριστα σε όλους τους τομείς (σχεδιασμό, λειτουργικότητα, αντοχή, πρακτικότητα, χωρητικότητα, τιμή).Είναι ένα σακίδιο ειδικά σχεδιασμένο για τους διασώστες προνοσοκομειακής φρον..
€250,00 €269,00
Χωρίς ΦΠΑ:€201,61
Εμφάνιση 1 έως 15 από 15 (1 Σελ.)