ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Κιτ Α' Βοηθειών για Δηλητηρίαση Ζώου από Φόλα

Κιτ Α' Βοηθειών για Δηλητηρίαση Ζώου από Φόλα
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ
Το Φαρμακείο Α' Βοηθειών για Δηλητηρίαση Ζώου από Φόλα περιλαμβάνει ΟΛΑ τα απαραίτητα για την άμεση και άκρως αποτελεσματική αντιμετώπιση του ατυχέστερου συμβάντος που δύναται να συμβεί στο ζώο σας. Επιλέχθηκε το πλέον ιδανικό τσαντάκι eclipse 100 σε 3 χρ
Κιτ Α' Βοηθειών για Δηλητηρίαση Ζώου από Φόλα
€0,00
Καθαρή Αξία: €0,00
 • Διαθεσιμότητα: ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ
 • Κωδικός: 2010FASFOLES
Το Φαρμακείο Α' Βοηθειών για Δηλητηρίαση Ζώου από Φόλα περιλαμβάνει ΟΛΑ τα απαραίτητα για την άμεση και άκρως αποτελεσματική αντιμετώπιση του ατυχέστερου συμβάντος που δύναται να συμβεί στο ζώο σας. Επιλέχθηκε το πλέον ιδανικό τσαντάκι eclipse 100 σε 3 χρώματα (Κόκκινο, Πράσινο ή Μπλε) με μικρές διαστάσεις (11 Χ 7 Χ 8 cm), που έχει δυνατότητας να περαστεί σε ζώνη, να κρεμαστεί εξωτερικά σε σάκο, να χωρέσει εντός τσέπης από μπουφάν ή oπουδήποτε αλλού. Είναι επίσης καλαίσθητο και αδιάβροχο ενώ περιέχει εσωτερικά χωρίσματα και διχτάκι συγκράτησης για να παραμένει το περιεχόμενο στη θέση του.
Εντός του κιτ περιλαμβάνονται αναλυτικές οδηγίες χρήσης του περιεχομένου με βήματα ανάλογα την περίπτωση και δοσολογίες ανάλογα με το βάρος του ζώου για το αντίδοτο και το εμετικό. Επίσης υπάρχει γραμμένο το τηλέφωνο του κέντρου δηλητηριάσεων, του ΕΚΑΒ και μια έτοιμη προφόρμα για να σημειώσει ο χρήστης τηλέφωνα των πλησιέστερων κτηνιάτρων της περιοχής που βρίσκεται.
Τέλος στο κιτ εκτός από τα απαραίτητα για την αντιμετώπιση της δηλητηρίασης (αντίδοτα - εμετικά - απορρόφησης δηλητηρίου) υπάρχουν πρόσθετα τα παρακάτω:
 • 1x αποστειρωμένο οφθαλμικό επίθεμα με επίδεσμο περιτύλιξης για κλείσιμο τραυματισμένου οφθαλμού (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως πιεστικός αιμοστατικός επίδεσμος άκρων)
 • 1x αποστειρωμένη σύριγγα 2,5 ml
 • 1x αποστειρωμένη σύριγγα των 5 ml
 • 1x αμπούλα φυσιολογικού ορού 5 ml για πλύση τραυμάτων (και οφθαλμικών)
 • 2x αποστειρωμένες υδρόφιλες γάζες 15 X 15 cm
 • 4x αποστειρωμένα τσιρότα διαφόρων διαστάσεων
 • 1x αποστειρωμένο μαντηλάκι καθαρισμού πληγών και χεριών
 • 2x ζευγάρια εξεταστικά γάντια
 • 2x παραμάνες
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: Τα υλικά εκτός από αυτά της δηλητηρίασης μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε άνθρωπο. Οι τραυματισμοί ματιών από σκάγια και κλαδιά στο δάσος είναι πολύ συνηθισμένοι σε ζώα και ανθρώπους και γι’ αυτό συμπληρώσαμε το κιτ με αυτά τα είδη. Στο κιτ χωρούν και άλλα υλικά Α’ Βοηθειών (πχ αντλία αφαίρεσης δηλητηρίου φιδιού σκορπιού και εντόμων, λάστιχο αιμόστασης, στικ αμμωνίας κλπ) ή κάποια που εσείς χρειάζεστε (πχ φάρμακα κλπ).

Όλες οι παραγγελίες εντός Αττικής είναι δωρεάν! Εκτός Αττικής, δωρεάν είναι οι παραγγελίες άνω των €80.

Οι υπόλοιπες παραγγελίες επιβαρύνονται με το κόστος που υπολογίζεται στο καλάθι αγορών αυτόματα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.