ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Prestan Πακέτο Εκπαιδευτικών Προπλασμάτων (1 ενήλικα - 1 παιδικό - 1 βρέφος)

Prestan Πακέτο Εκπαιδευτικών Προπλασμάτων (1 ενήλικα - 1 παιδικό - 1 βρέφος)
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 4-10 ΗΜΕΡΕΣ
Αυτό το πακέτο της εταιρίας Prestan, περιλαμβάνει 1 πρόπλασμα ενήλικα, 1 παιδιού και 1 βρέφους, όλα με μετρονόμο LED θωρακικών συμπιέσεων. Στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται επίσης 10 σακούλες πνευμόνων ενήλικα, 10 σακούλες πνευμόνων παιδιού, 10 σακούλες πνευμόνων βρέφους, 1 φυλλάδιο οδηγιών και μια τσάντα μεταφοράς & αποθήκευσης.
Prestan Πακέτο Εκπαιδευτικών Προπλασμάτων (1 ενήλικα - 1 παιδικό - 1 βρέφος)
€720,00
Καθαρή Αξία: €580,65
  • Διαθεσιμότητα: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 4-10 ΗΜΕΡΕΣ
  • Κατασκευαστής: Prestan
  • Κωδικός: 2015PP-FM-300M

Αυτό το πακέτο της εταιρίας Prestan, περιλαμβάνει 1 πρόπλασμα ενήλικα, 1 παιδιού και 1 βρέφους, όλα με μετρονόμο LED θωρακικών συμπιέσεων.

Στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται επίσης 10 σακούλες πνευμόνων ενήλικα, 10 σακούλες πνευμόνων παιδιού, 10 σακούλες πνευμόνων βρέφους, 1 φυλλάδιο οδηγιών και μια τσάντα μεταφοράς & αποθήκευσης.


Τελειώνοντας από τα σεμινάρια, οι εκπαιδευτές θέλουν οι μαθητές τους να μπορούν να αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Θέλουν να είναι σίγουροι ότι οι μαθητές θα μπορούν να αντιμετωπίσουν ένα καρδιακό επεισόδιο με επιτυχία.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τα επαγγελματικά προπλάσματα της Prestan τα οποία έχουν ένα νέο μετρονόμο LED θωρακικών συμπιέσεων. Ο μετρονόμος LED επιτρέπει και στον εκπαιδευόμενο αλλά και στον εκπαιδευτή να ελέγχουν αν οι θωρακικές συμπιέσεις γίνονται σωστά. Για τον μεν εκπαιδευτή τον βοηθά να ελέγχει την επίδοση των μαθητών του με μια γρήγορη ματιά από μακριά, ενώ για το δε εκπαιδευόμενο έχει άμεση ανατροφοδότηση δίνοντας του πληροφορίες για το αν κάνει με σωστό ρυθμό τις θωρακικές συμπιέσεις βοηθώντας τον κατ’ αυτό τον τρόπο να βελτιώσει την τεχνική του.


Το βάθος των συμπιέσεων είναι ένα κρίσιμο σημείο στην εκπαίδευση επίσης. Τα προπλάσματα της Prestan βοηθούν στην σωστή εκμάθηση του βάθους των θωρακικών συμπιέσεων χάρις τον ήχο «κλικ» που ακούγετε όταν γίνεται σωστά η θωρακική συμπίεση. Όταν, λοιπόν, οι θωρακικές συμπιέσεις γίνονται σωστά (σύμφωνα με το ECC) τότε ο εκπαιδευόμενος θα ακούσει τον χαρακτηριστικό ήχο κλίκ.


Συνεπώς, η συχνότητα και το βάθος των θωρακικών συμπιέσεων είναι τα δυο πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει ο εκπαιδευτής να διδάξει στους μαθητές του. Τα προπλάσματα Prestan έχουν την δυνατότητα άμεσης ανατροφοδότησης, εικονικής και ακουστικής, με σκοπό την γρήγορη βελτίωση της τεχνικής των εκπαιδευόμενων.

Περιεχόμενα Πακέτου:


1x πρόπλασμα ενήλικα

1x πρόπλασμα παιδιού

1x πρόπλασμα βρέφους

10x σακούλες πνευμόνων ενήλικα

10x σακούλες πνευμόνων παιδιού

10x σακούλες πνευμόνων βρέφους

1x φυλλάδιο οδηγιών

1x τσάντα μεταφοράς & αποθήκευσης

Όλες οι παραγγελίες εντός Αττικής είναι δωρεάν! Εκτός Αττικής, δωρεάν είναι οι παραγγελίες άνω των €80.

Οι υπόλοιπες παραγγελίες επιβαρύνονται με το κόστος που υπολογίζεται στο καλάθι αγορών αυτόματα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.