ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

SPENCER OXYPACK 2 Lt Τσάντα Μεταφοράς Φιάλης Οξυγόνου

SPENCER OXYPACK 2 Lt Τσάντα Μεταφοράς Φιάλης Οξυγόνου
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ
Αυτή η τσάντα Oxypack 2lt, της εταιρίας SPENCER, κατασκευάζεται από το εύκολα πλενόμενο SPEN-TEX. Στο τμήμα όπου τοποθετείται η φιάλη υπάρχει επένδυση από αφρώδες υλικό κλειστών κυττάρων και ανθεκτικό φερμουάρ κλεισίματος ώστε η φιάλη να προστατεύεται ακόμα και σε περίπτωση που χτυπηθεί.
SPENCER OXYPACK 2 Lt Τσάντα Μεταφοράς Φιάλης Οξυγόνου
€0,00
Καθαρή Αξία: €0,00
  • Διαθεσιμότητα: ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ
  • Κατασκευαστής: Spencer
  • Κωδικός: CB09002A

Αυτή η τσάντα Oxypack 2lt, της εταιρίας SPENCER, κατασκευάζεται από το εύκολα πλενόμενο SPEN-TEX. Στο τμήμα όπου τοποθετείται η φιάλη υπάρχει επένδυση από αφρώδες υλικό κλειστών κυττάρων και ανθεκτικό φερμουάρ κλεισίματος ώστε η φιάλη να προστατεύεται ακόμα και σε περίπτωση που χτυπηθεί.

Στο πλάι της θήκης υπάρχει μια τσάντα ενωμένη με φερμουάρ για τη φύλαξη των εξαρτημάτων για την παροχή οξυγόνου και μιας συσκευής ανάνηψης. Υπάρχει ένα άνοιγμα στη θήκη της φιάλης προς τη μεριά της τσάντας εξαρτημάτων ώστε κατά την θεραπεία να μπορεί να συνδεθεί ο σωλήνας οξυγόνου με το ρυθμιστή πίεσης, αφήνοντας ανοιχτη μόνο τη τσάντα εξαρτημάτων, και η φιάλη παραμένει εντός της θήκης πάντα προφυλαγμένη.

Για τη διευκόλυση της μεταφοράς, η θήκη είναι εφοδιασμένη με ένα ρυθμιζόμενο ιμάντα ώμου.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

  • Διαστάσεις: ~ 50x28x12 cm

Όλες οι παραγγελίες εντός Αττικής είναι δωρεάν! Εκτός Αττικής, δωρεάν είναι οι παραγγελίες άνω των €80.

Οι υπόλοιπες παραγγελίες επιβαρύνονται με το κόστος που υπολογίζεται στο καλάθι αγορών αυτόματα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.