ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Blog RSS Feed

26.05.17 Στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου οι κάτοικοι έχουν ένα γονίδιο που προστατεύει την καρδιά!
0 42
Ένα γονίδιο που προστατεύει την καρδιά όσων ζουν στα χωριά του Μυλοπόταμου Ρεθύμνου, έφερε στο φως μια έρευνα βρετανών και ελλήνων επιστημόνων, οι οποίοι ανέλυσαν πλήρως το γονιδίωμα 250 κατοίκων της περιοχής...
26.05.17 Καρδιακή ανεπάρκεια στην παιδική ηλικία: Τι ρόλο παίζει το πώς και πότε γεννήθηκε το παιδί
0 42
Τα μωρά που γεννιούνται πρόωρα διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιακή ανεπάρκεια κατά την παιδική και εφηβική ηλικία τους, σύμφωνα με μια νέα σουηδική επιστημονική έρευνα. Όσο πιο πρόωρο είναι το μωρό τόσο αυξάνει ο κίνδυνος.Καρδιακή αν..
18.05.17 Προσοχή: Πότε μια λοίμωξη αναπνευστικού οδηγεί σε έμφραγμα
0 40
Ο κίνδυνος να πάθει κανείς έμφραγμα είναι κατά 17 φορές αυξημένος, μέσα στην πρώτη εβδομάδα μετά από μία αναπνευστική λοίμωξη, όπως πνευμονία, γρίπη ή βρογχίτιδα, σύμφωνα με μια νέα αυστραλιανή επιστημονική έρευνα.Έμφραγμα – Είναι η πρώτη μελέτη που ..
18.05.17 Κόκκινο κρέας: Με κίνδυνο θανάτου από 9 (!) διαφορετικές παθήσεις το συνδέουν οι επιστήμονες
0 36
Όσο περισσότερο κόκκινο κρέας τρώει κανείς, τόσο αυξάνεται ο κίνδυνος πρόωρου θανάτου από εννέα διαφορετικές παθήσεις, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική μελέτη.Ειδικότερα, η μεγάλη κατανάλωση τόσο σε επεξεργασμένο, όσο και μη επεξεργασμένο ..
17.05.17 Μην κοροϊδευόμαστε: Δεν υπάρχει “υγιές πάχος” – Για έμφραγμα και εγκεφαλικό μιλάνε οι επιστήμονες
0 39
Η άποψη ορισμένων επιστημόνων ότι είναι δυνατό οι παχύσαρκοι άνθρωποι να είναι μεταβολικά υγιείς, δεν είναι παρά μύθος, υποστηρίζει μια νέα μεγάλη βρετανική επιστημονική έρευνα.Παχυσαρκία – Η μελέτη συμπέρανε ότι οι λεγόμενοι «παχείς αλλά υγιείς» στη..
17.05.17 Καρδιακή ανεπάρκεια: Πόσο αυξάνεται ο κίνδυνος για κάθε χρόνο που καθυστερεί η εμμηνόπαυση
0 39
Οι γυναίκες που έφθασαν πρόωρα στην εμμηνόπαυση ή που ποτέ δεν γέννησαν, αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο καρδιακής ανεπάρκειας, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.Καρδιακή ανεπάρκεια – Οι ερευνητές, με επικεφαλής την επίκουρη καθηγήτρ..
17.05.17 Μην αγνοήσετε ΠΟΤΕ αυτά τα 11 συμπτώματα
0 46
Αν κάτι δεν πάει με την καρδιά σας, μπορείτε να το καταλάβετε; Δεν είναι πάντα βέβαιο ότι όλα τα καρδιακά προβλήματα συνοδεύονται από σαφή προειδοποιητικά σημάδια ή συμπτώματα.Αν σας προκύψει ξαφνικό πρόβλημα στην καρδιά, δεν είναι σίγουρο ότι θα νιώ..
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)